Om Låncentralen.se

Låncentralen.se är en stor portal vars mål är att underlätta för alla som letar efter bra och billiga lån. Vi sammanställer information från mängder av banker och långivare och presenterar räntor, avgifter, lånevillkor och annan bra information om de olika låntyper som våra långivare har i sina utbud.

Vi har även stora och omfattande jämförelser av olika lån så som privatlån, bolån och SMSlån där du enkelt kan sortera på de lån med lägst kostnad / ränta och även filtrera på t ex långivare som godkänner betalningsanmärkningar osv. Allt för att det ska bli så enkelt som möjligt att hitta ett lån som passar dig och din ekonomi.

Ifall du letar efter en viss typ av lån visar vi alla banker och långivare som har denna typ av lån och information om långivare och lånet. Du kan se våra egna betyg på olika långivare och vad vi tycker om deras priser, villkor och liknande.

Här på sidan finns dessutom ett bra utbud av artiklar om lån och ekonomi där vi går igenom grundläggande information som kan vara bra att veta om olika lån och vi har även guider och tips för hur man hitta bäst och billigast lån och annat som kan vara bra att veta innan man ansöker om lån. Vi har nyheter om lån och finans / ekonomi också för den som vill ha koll på det senaste.

Det kostar dig aldrig något extra att gå vidare och söka ett lån genom oss!

Aktuell information, räntor och villkor

Givetvis försöker vi hela tiden hålla alla våra räntor och andra uppgifter aktuella och korrekta men det kan hända att långivare ändrar sina uppgifter snabbare än vi hinner med och därför kan vi inte garantera att uppgifterna stämmer till 100 %. Kolla alltid själv vad räntor, villkor och andra uppgifter säger hos den långivare du väljer innan du ansöker om lån.

Vårt ansvar

Vi har på Låncentralen.se endast information om långivare och olika typer av lån och erbjuder själva inga tjänster. Vi har inga specifika samarbeten med långivare och när du ansöker om lån och lånar pengar så gör du det alltid direkt med den långivare du har valt. Vi har ingen del i den här processen.

En del långivare betalar en liten provision för förmedlade lån men vi försöker alltid vara opartiska och presentera långivare / sätta betyg på ett rättvist sätt. Vi tycker inte om när sidor av den här typen favoriserar långivare som betalar högre provisioner och vi kommer aldrig lovorda långivare som inte förtjänar det eller försöka presentera lån utefter det vi tjänar mest pengar på. Vi vill att våra besökare ska få bästa möjliga möjligheten att hitta bästa lånet för dem.

Kontakta oss

Ifall du undrar något eller har några kommentarer om sidan eller ifall vi har missat någonting så är du givetvis mycket välkommen att kontakta oss. Du gör det enklast genom vårt kontaktformulär. Där kan du lämna ett meddelande så återkommer vi så snabbt vi kan.