Swedbank

Snabb överblick

 • Ränta: 3.84 - 12.84 %
 • Lånebelopp: 50 000 - 350 000 kr
 • Löptid: 1 - 12 år
 • Åldersgräns: 18 år
 • Minsta inkomst: ?
 • Anmärkning: Ej godkänt
 • Uppl.avgift: 300 kr
 • Låneskydd: Nej

Ränta och villkor för lån hos Swedbank

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor både privatlån och bolån från den här långivaren. Använd effektiv ränta för att enkelt jämföra räntor för privatlån. När det gäller bolån är 3 månaders ränta samma sak som rörlig ränta.

Privatlån

Effektiv ränta: 5.63 %
Minsta årsinkomst: ?
Lånets löptid: 1 - 12 år
Möjligt lånebelopp: 50000 - 350000 kr

Bolån

Rörlig ränta (3 månader): 2.25 %
1 år fast ränta: 2.25 %
3 år fast ränta: 1.95 %
5 år fast ränta: 2.3 %
10 år fast ränta: 3.33 %

Krav för att få låna

 • Minst 18 år gammal.
 • Stabil inkomst.
 • Inga betalningsanmärkningar.

Ansök om lån

Läs mer om Swedbank och deras lån

Om man talar om stora banker här i landet är det svårt att komma ifrån Swedbank, vilket inte är speciellt konstigt då de helt enkelt är den största banken i vårt land. Detta är något som också återspeglas i deras sortiment av tjänster. Hos Swedbank kan du få hjälp med egentligen alla de vanliga banktjänster så som sparande, lånande av pengar, kreditkort osv.

När det gäller lån är det i huvudsak privatlån och bolån som banken sysslar med. Det finns även en del lite mer specialiserade lån som de erbjuder sina kunder så som billån, medlemslån och renoveringslån.

Privatlånet är ett klassiskt sådant där du kan låna mellan 30 000 kr och 350 000 kr med en löptid på maximalt 12 år. Då det är frågan om ett lån utan säkerhet kan du använda pengarna till vad som helst. Klarar du bara kreditprövningen ska det inte vara några hinder för att få låna pengar.

Bolånet är heller inga konstigheter. Du kan maximalt få 85 % som bottenlån vilket är standardreglerna numera. Kan du av någon anledning inte få ett bottenlån som täcker allt du behöver finns det topplån att använda sig av.

De större bankerna brukar ha lite hårdare krav när de lånar ut pengar och här skiljer sig inte Swedbank alls. Fördelen med bankerna brukar dock vara att deras räntor är förhållandevis låga, klarar man sig bara förbi kreditprövningen är de alltså normalt ett mycket bra alternativ. Sen ska vi inte överdriva deras krav på något vis utan det är mer att de ställer ordentliga sådana. En kund som vill låna pengar måste vara minst 18 år (vilket alltid gäller hos alla långivare), den ska ha en stabil inkomst och inte ha några betalningsanmärkningar. Vilket egentligen inte är några konstiga krav alls då de som lånar pengar självklart behöver ha ekonomi för att klara av att betala tillbaka lånet.

Sen ska det sägas att det inte finns några garantier att man får låna bara för att grundkraven uppfylls. En kreditprövning utförs alltid och här tittar man även på andra saker som hur mycket övriga skulder det finns osv. Att ha massor i inkomst räcker ju inte om det redan finns ännu mer kostnader. Uppfylls grundkraven och man har en ordnad ekonomi i övrigt så ska det inte vara några problem att få låna pengar.

Ansök om lån

Låntyper och lånebelopp hos denna långivare

Hos Swedbank kan du ta följande typer av lån. Ifall du vill hitta fler långivare inom någon av dessa kategorier kan du klicka på respektive länk:

Hos Swedbank kan du låna dessa belopp. Ifall du vill hitta långivare där du kan låna likvärdiga belopp kan du klicka på respektive länk:

Andra intressanta långivare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SPAM-skydd *