SevenDay

Snabb överblick

 • Ränta: 3.45 - 9.95 %
 • Lånebelopp: 10 000 - 500 000 kr
 • Löptid: 1 - 12 år
 • Åldersgräns: 20 år
 • Minsta inkomst: 120000 kr
 • Anmärkning: Ej godkänt
 • Uppl.avgift: 495 kr
 • Låneskydd: Ja

Ränta och villkor för lån hos Sevenday

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: 495 kr
Ränta: 3.45 - %
Åldersgräns: 20 år
Minsta årsinkomst: 120000 kr
Lånets löptid: 1 - 12 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 500000 kr

Krav för att få låna

 • Minst 20 år gammal.
 • Inga betalningsanmärkningar.
 • Inkomst på minst 120 000 kr per år.

Ansök om lån

Läs mer om SevenDay och deras lån

Även om SevenDay har funnits i ett antal i ett antal år nu så får man fortfarande räkna dem som en uppstickare. Om man ska placera dem i en kategori blir det någonstans mellan storbankerna och de riktigt små aktörerna. Detta ser man ganska tydligt på vilka tjänster som de erbjuder kunderna. Här har man nämligen inte satsat på att bli en heltäckande bank utan man sysslar i huvudsak med sparkonton och utlåning i form av privatlån och billån. Det går t ex inte att låna pengar till ett hus via SevenDay.

Sen är deras räntor osv normalt klart bättre än de långivarna som sysslar med mindre privatlån. SevenDay har räntor som ligger i nivå med vad de största bankerna erbjuder sina kunder. Exakt ränta är omöjligt att säga på förhand då räntorna alltid sätts individuellt beroende på vilket lån den ansökande vill ha och hur ekonomin ser ut för den ansökande.

Det billån som de erbjuder är egentligen ett privatlån också bara att man kallar det för billån och erbjuder lite andra villkor. Bilen kommer inte att användas som säkerhet för lånet. Ett billån hos SevenDay kan man ta på 50 000 – 300 000 kr och räntan är normalt lite lägre än för deras privatlån.

Deras privatlån börjar på 10 000 kr och går upp till 350 000 kr där du väljer på en löptid mellan 1 och 12 år. En intressant sak med deras lån är att de har något som kallas för prisgaranti. Kort går den ut på att ifall du blir erbjuden ett lån hos någon annan till ett lägre pris så kommer SevenDay att matcha och erbjuda bättre villkor.

För att få låna pengar av SevenDay krävs det att låntagaren är minst 20 år gammal och har en inkomst på som lägst 120 000 kr per år. Vill du låna mycket pengar av dem kommer troligen ett högre krav att ställas på inkomsten. Ansökningar från personer med skuldsaldo hos Kronofogden eller betalningsanmärkningar kommer att nekas.

Ansök om lån

Låntyper och lånebelopp hos denna långivare

Hos SevenDay kan du ta följande typer av lån. Ifall du vill hitta fler långivare inom någon av dessa kategorier kan du klicka på respektive länk:

Hos SevenDay kan du låna dessa belopp. Ifall du vill hitta långivare där du kan låna likvärdiga belopp kan du klicka på respektive länk:

Andra intressanta långivare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SPAM-skydd *