Cash Buddy

Snabb överblick

 • Ränta: 26.05 % -
 • Lånebelopp: 5 000 - 25 000 kr
 • Löptid: 1 - 5 år
 • Åldersgräns: 20 år
 • Minsta inkomst: ?
 • Anmärkning: Godkänt
 • Uppl.avgift: 0 kr
 • Låneskydd: Nej

Ränta och villkor för lån hos Cashbuddy

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: 0 kr
Ränta: 26.05 % %
Åldersgräns: 20 år
Minsta årsinkomst: ?
Lånets löptid: 1 - 5 år
Möjligt lånebelopp: 5000 - 25000 kr

Krav för att få låna

 • Minst 20 år gammal detta kalenderår.
 • Inget skuldsaldo hos Kronofogden, betalningsanmärkningar får finnas.
 • En stabil inkomst från tjänst, näringsverksamhet, A-kassa eller pension.

Ansök om lån

Läs mer om Cash Buddy och deras lån

Om Cash Buddy är din vän eller ej tänker vi inte lägga oss i, det vi konstaterar är istället att det hos dem går att låna från 3 000 kr och upp till 25 000 kr. Lånet ska sedan återbetalas på upp till 5 år beroende på vad du känner passar dig själv bäst. Som de allra flesta lånen i denna storlek handlar det om ett blancolån eller privatlån som de oftast kallas för. Alltså ett lån utan säkerhet där du kan använda pengarna till vad som helst, det långivaren frågar efter är bara att du klarar av kreditprövningen.

När det gäller kreditprövningen hos Cash Buddy så skiljer den sig lite jämfört med många andra långivare då betalningsanmärkningar inte behöver vara något större problem vid en ansökan. Dock är det inte så enkelt att man garanterat blir godkänd vid en ansökan om det finns anmärkningar utan det gäller att uppfylla resten av kraven för att ha en chans. En inkomst måste alltid finnas där oavsett om man har några anmärkningar eller ej, sedan får det inte finnas några skulder kvar hos Kronofogden. Finns det sådana kommer ansökan alltid att nekas.

Utöka

En tjänst som Cash Buddy erbjuder sina kunder är att utöka sitt lån. Om du inte har lånat upp till deras maxbelopp på 25 000 kr (har minst 2 000 kr kvar) så kan du enkelt utöka ditt lån om du skulle önska det. Du kan inte göra detta direkt när du har tagit lånet utan måste ha gjort fyra månadsbetalningar i rad korrekt innan denna chansen finns. Det är ganska naturligt att Cash Buddy vill att du först visar upp att du kan sköta din ekonomi tillräckligt bra innan de går med på att utöka lånet.

Ansök om lån

Låntyper och lånebelopp hos denna långivare

Hos Cash Buddy kan du ta följande typer av lån. Ifall du vill hitta fler långivare inom någon av dessa kategorier kan du klicka på respektive länk:

Hos Cash Buddy kan du låna dessa belopp. Ifall du vill hitta långivare där du kan låna likvärdiga belopp kan du klicka på respektive länk:

Andra intressanta långivare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SPAM-skydd *