GoodCash

Snabb överblick

 • Ränta: 25.74 % -
 • Lånebelopp: 5 000 - 50 000 kr
 • Löptid: 1 - 5 år
 • Åldersgräns: 20 år
 • Minsta inkomst: ?
 • Anmärkning: Godkänt
 • Uppl.avgift: 0 kr
 • Låneskydd: Nej

Ränta och villkor för lån hos Goodcash

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: 0 kr
Ränta: 25.74 % %
Åldersgräns: 20 år
Minsta årsinkomst: ?
Lånets löptid: 1 - 5 år
Möjligt lånebelopp: 5000 - 50000 kr

Krav för att få låna

 • Du måste vara minst 20 år
 • Du ska vara folkbokförd i Sverige
 • Klara en vanlig kreditprövning

Ansök om lån

Läs mer om GoodCash och deras lån

Behöver du ett tillskott i kassan i form av ett snabbt privatlån så kan GoodCash vara lösningen. De erbjuder lån från så lite som 5 000 kr och upp till 50 000 kr. Minsta löptiden är ett år.

Tanken med GoodCash är att kunna klara en oförutsedd kostnad eller tillfälliga problem när det är tomt i plånboken. De säger själva att deras lån är bättre än ett SMSlån och du kan låna liknande summor som SMSlån erbjuder (5 000 – 10 000 kr) med med återbetalning på minst ett år och lägre ränta.

Låna trots betalningsanmärkning

De accepterar dessutom betalningsanmärkningar så om du vill låna trots betalningsanmärkning så kan det funka här. Det viktiga är att din ekonomi är stark nog för att klara lånet. De kollar givetvis din ekonomi med en kreditupplysning men har inga specifika krav på inkomster eller liknande som skrivs ut på hemsidan.

Du kan helt enkelt ansöka och låta GoodCash gå igenom din betalningsförmåga och välja om du blir godkänd eller ej. Känslan är att de ger ganska många personer chansen att få ett lån.

Privatlån hos GoodCash

Lånet från GoodCash är ett vanligt privatlån där du kan låna från 5 000 kr till 50 000 kr med intervaller på 500 kr. Du kan låna i 1 – 8 år.

Om du redan har ett lån hos dem har du möjlighet att öka på det lånet igen genom att fylla på med mer pengar upp till det lånebelopp du en gång blev godkänd för. Detta innebär att om du har lånat 20 000 kr och betalat av 10 000 kr så kan du bygga ut ditt befintliga lån med ytterligare 10 000 kr. Dock måste du alltid fylla på lånet med minst 5 000 kr.

Lånet hos GoodCash har inga uppläggningsavgifter / staravgifter, inga årsavgifter eller andra dolda kostnader såsom aviavgifter och du kan givetvis fritt lösa ditt lån när du vill.

Ansök om lån

Låntyper och lånebelopp hos denna långivare

Hos GoodCash kan du ta följande typer av lån. Ifall du vill hitta fler långivare inom någon av dessa kategorier kan du klicka på respektive länk:

Hos GoodCash kan du låna dessa belopp. Ifall du vill hitta långivare där du kan låna likvärdiga belopp kan du klicka på respektive länk:

Andra intressanta långivare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SPAM-skydd *