Vivus

Snabb överblick

 • Max lånebelopp: 2 000 - 20 000 kr
 • Första lånet: 6 000 kr
 • Månadsränta: 3.25 %
 • Minsta betalning: 3 %
 • Åldersgräns: 18 år
 • Minsta årsinkomst: ?
 • Anmärkning: Godkänt

Ränta och villkor för lån hos Vivus

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för en kredit från den här långivaren. De erbjuder snabblån / SMSlån i form av en kontokredit, där du kan låna mindre belopp och betala tillbaka enligt vad som passar dig.

Kostnad och villkor

Månadsränta: 3.25 %
Minsta inbetalning: 3 %
Kreditgräns: 2000 - 20000 kr
Minsta årsinkomst: -
Betalningsanmärkning: Godkänt

Krav för att få låna

 • Du måste vara minst 18 år gammal
 • Du ska ha ett svenskt personnummer
 • Du ska även ha ett svenskt mobilnummer och ett bankkonto i en svensk bank
 • Du måste genomgå en vanlig kreditprövning och godkännas
 • Du kan ha betalningsanmärkningar så länge du klarar kreditprövningen

Ansök om lån

Läs mer om Vivus och deras lån

Vivus är en flexibel långivare som erbjuder snabblån / SMSlån där du har ganska stor frihet att välja hur mycket du vill låna. Du kan låna från så lite som 50 kr och upp till 20 000 kr. Du har en kort återbetalningstid på lånet och även där har du frihet att välja mellan bara en enda dag och upp till 30 dagar.

Första lånet du tar hos Vivus kan du låna som mest 6 000 kr. Det intressanta är att du som ny kund kan låna hela beloppet upp till 6 000 kr helt räntefritt och eftersom Vivus inte tar ut någon annan avgift blir lånet kostnadsfritt. Andra lånet du tar kan du låna upp till 9 000 kr, tredje lånet upp till 16 000 kr och fjärde lånet och efter det kan du fritt välja att låna hela vägen upp till 20 000 kr.

Hos Vivus kan du få ett lån om du behöver en väldigt flexibel kredit under en lite kortare period. Du har helt fritt att låna 4 750 kr om det är vad du behöver och du kan låna i 20 dagar om det passar dig bättre än 30 dagar. Du har själv möjlighet att välja det alternativ som passar dina ekonomiska behov.

Betalningsanmärkningar är inget uppenbart hinder för att få ett lån. Som alltid görs en kreditprövning och långivaren kollar på din allmänna ekonomiska styrka. Du kan ta ett lån trots betalningsanmärkning så länge som din ekonomi i övrigt är ok.

Efter att du har registrerat dig och ansökt om lån hos Vivus är det enkelt gå vidare. Du identifierar dig och kan sedan få besked direkt ifall du har blivit godkänd för lån. Om du godkänns betalas pengarna ut direkt och för vissa banker så som Handelsbanken och Nordea kan du få dina pengar in på kontot inom 15 minuter.

Räntefri och avgiftsfri första kredit

Det som gör Vivus unika är att de har ett speciellt erbjudande för alla nya kunder. De kan låna upp till 6 000 kr i som mest 30 dagar utan att det kostar något. Du betalar endast tillbaka lånebeloppet efter att löptiden är slut. På så vis kan du testa Vivus som långivare och kan även få ett billigt lån när behovet uppstår. För återkommande kunder gäller givetvis vanlig ränta och avgifter.

Ansök om lån

Låntyper och lånebelopp hos denna långivare

Hos Vivus kan du ta följande typer av lån. Ifall du vill hitta fler långivare inom någon av dessa kategorier kan du klicka på respektive länk:

Hos Vivus kan du låna dessa belopp. Ifall du vill hitta långivare där du kan låna likvärdiga belopp kan du klicka på respektive länk:

Andra intressanta långivare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SPAM-skydd *