Viaconto

Snabb överblick

 • Max lånebelopp: 1 000 - 50 000 kr
 • Månadsränta: 3.3 %
 • Minsta betalning: 3 %
 • Åldersgräns: 18 år
 • Minsta årsinkomst: ?
 • Anmärkning: Godkänt

Ränta och villkor för lån hos Viaconto

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för en kredit från den här långivaren. De erbjuder snabblån / SMSlån i form av en kontokredit, där du kan låna mindre belopp och betala tillbaka enligt vad som passar dig.

Kostnad och villkor

Månadsränta: 3.3 %
Minsta inbetalning: 3 %
Kreditgräns: 1000 - 50000 kr
Minsta årsinkomst: -
Betalningsanmärkning: Godkänt

Krav för att få låna

 • Du måste vara minst 18 år gammal
 • Folkbokförd i Sverige sen 2 år tillbaks, med en fast adress
 • Du får ej ha skyddad identitet
 • Du behöver ett svenskt bankkonto och ett mobilnummer registrerat i ditt namn
 • Godkännas i en vanlig kreditprövning
 • Du kan ha betalningsanmärkningar så länge du klarar en vanlig kreditprövning

Ansök om lån

Läs mer om Viaconto och deras lån

Viaconto jobbar med SMSlån / snabblån och erbjuder ett enkelt lån som du på ett bra sätt kan anpassa till dina behov. Du kan här ta ett lån på som minst 500 kr och som mest 10 000 kr och det som är fint är att du själv kan välja exakt hur mycket du vill låna. Du kan alltså låna ett mer exakt belopp så som 5 350 kr om det är så mycket du behöver.

Du kan ta ett lån upp till 3 000 kr i 30 dagar och alla lånebelopp över detta kan du välja fritt ifall du vill låna i 30, 60 eller 90 dagar. Ifall du lånar i 60 eller 90 dagar kommer du att ha två eller tre delbetalningar på ditt lån istället för att återbetala hela beloppet på en gång.

Ett lån hos Viaconto är väldigt flexibelt och ger dig chansen att själv avgöra hur mycket du behöver låna och hur lång tid du behöver för att betala tillbaka. De kallar själva sitt lån för snabblån och internetlån och båda dessa namn är passande då man låneansökan behandlas snabbt och det är väldigt enkelt att ansöka direkt online.

Hos Viaconto kan du få ett räntefritt lån på upp till 1000 kr som ny kund. Du kan då låna detta belopp i 30 dagar utan någon som helst kostnad. Du betalar endast tillbaka lånebeloppet efter löptidens slut. Detta är ett bra sätt att testa hur en långivare funkar och ifall de känns bra.

Det går även att förlänga lånet om man känner att det behovet finns. För att förlänga ett lån betalar du en förlängningsavgift och kan sedan få upp till 30 dagar extra att betala tillbaka pengarna. Du kan betala tillbaka ditt lån hos Viaconto genom att använda Swish om du vill, istället för bankgiro.

Betalningsanmärkning är godkänt

Det går bra att få ett lån hos Viaconto trots betalningsanmärkningar. Det viktiga är att du klarar en sedvanlig kreditprövning och deras allmänna bedömning av din ekonomi. Så länge du har en allmänt stabil ekonomi så hindras du inte av att du har aktiva betalningsanmärkningar. Du kan ha max två nya anmärkningar för de senaste två åren. Du får inte ha några aktiva ärenden hos Kronofogden.

Ansök om lån

Låntyper och lånebelopp hos denna långivare

Hos Viaconto kan du ta följande typer av lån. Ifall du vill hitta fler långivare inom någon av dessa kategorier kan du klicka på respektive länk:

Hos Viaconto kan du låna dessa belopp. Ifall du vill hitta långivare där du kan låna likvärdiga belopp kan du klicka på respektive länk:

Andra intressanta långivare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SPAM-skydd *