MyLoan

Snabb överblick

 • Ränta: 2.95 - 35.7 %
 • Lånebelopp: 10 000 - 500 000 kr
 • Löptid: 1 - 15 år
 • Åldersgräns: 18 år
 • Minsta inkomst: 120000 kr
 • Anmärkning: Godkänt
 • Uppl.avgift: 0 kr
 • Låneskydd: Nej

Ränta och villkor för lån hos MyLoan

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: 0 kr
Ränta: 2.95 - %
Åldersgräns: 18 år
Minsta årsinkomst: 120000 kr
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 500000 kr

Krav för att få låna

 • Du måste vara minst 18 år
 • Du behöver ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr
 • Klara en vanlig kreditprövning
 • Betalningsanmärkningar godkänns inte vanligen (men är inte alltid ett hinder då du kan ringa dem och diskutera alternativ)
 • Inga skulder hos Kronofogden

Ansök om lån

Läs mer om MyLoan och deras lån

Ifall du vill hitta ett billigt privatlån eller billån kan du använda en smart tjänst som MyLoan. De är en låneförmedlare som förmedlar privatlån och billån från många olika långivare. Du skickar in din ansökan via MyLoan och sedan får du automatiskt erbjudanden / offerter från många banker och du kan jämföra lån och välja det som är billigast eller bäst på annat vis.

Det är smidigt att ansöka och du behöver bara en enda ansökan för att nå fler än 15 långivare med din ansökan. Trots att din ansökan skickas till så många långivare behövs ändå bara en enda kreditprövning i ditt namn, vilket lättar på trycket för din kreditvärdighet. MyLoan samarbetar med bland annat Swedbank, Sevenday, Marginalen Bank, Nordnet, Ikano Bank, Forex Bank, Bigbank, Bluestep och Santander.

Att använda en låneförmedlare som MyLoan är gratis. Du betalar inget extra för ditt lån för att använda dem. De får istället en provision från den bank som du slutligen väljer. Du kan alltså enkelt hitta och jämföra privatlån och välja det billigaste lånet utan att det kostar dig något extra.

Privatlån hos MyLoan

När det gäller privatlån kan du låna från 10 000 kr till 400 000 kr. Olika långivare som samarbetar med MyLoan kommer att ha olika belopp och löptider så du kan inte låna samma från alla. Du får svar från fler olika långivare ifall du undviker att ansöka om deras minsta eller största belopp. Löptiden ligger mellan 2 och 12 år.

Har du en medsökande kan du få lite enklare att låna ifall du har en lite sämre ekonomi. Du kan möjligen få låna större belopp eller få en lägre ränta om du har en till person som går i god för lånet.

Du kan använda MyLoans privatlån för att samla dina lån. Det är ett sätt att få ner sina kostnader genom att samla många dyra mindre lån och krediter till ett enda stort och billigare lån. Det är ett vanligt privatlån som används till att betala av dina dyra gamla lån.

MyLoan säger att de förmedlar även billån. Dock är det inte “riktiga” billån med bilen som säkerhet utan ett vanligt privatlån som kan användas till att köpa en bil. En del långivare kan erbjuda dig ett vanligt billån där din bil står som säkerhet, men om du ansöker om ett billån hos MyLoan kan du istället få ett lån utan säkerhet till din bil.

Ansök om lån

Låntyper och lånebelopp hos denna långivare

Hos MyLoan kan du ta följande typer av lån. Ifall du vill hitta fler långivare inom någon av dessa kategorier kan du klicka på respektive länk:

Hos MyLoan kan du låna dessa belopp. Ifall du vill hitta långivare där du kan låna likvärdiga belopp kan du klicka på respektive länk:

Andra intressanta långivare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SPAM-skydd *