Lendo

Snabb överblick

 • Ränta: 2.95 - 29.95 %
 • Lånebelopp: 10 000 - 500 000 kr
 • Löptid: 1 - 15 år
 • Åldersgräns: 18 år
 • Minsta inkomst: 110000 kr
 • Anmärkning: Godkänt
 • Uppl.avgift: 0 kr
 • Låneskydd: Ja

Ränta och villkor för lån hos Lendo

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: 0 kr
Ränta: 2.95 - %
Åldersgräns: 18 år
Minsta årsinkomst: 110000 kr
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 500000 kr

Krav för att få låna

 • Minst 18 år gammal.
 • Årsinkomst på minst 100 000 kr.
 • Skuldfri hos Kronofogden.
 • Folkbokförd och skriven i Sverige.

Ansök om lån

Läs mer om Lendo och deras lån

Lendo dök upp på den svenska marknaden 2007 och har på dessa år lyckats få till en riktigt stark ställning på den svenska marknaden när det gäller låneförmedling. Att inte själva låna ut pengar utan bara hjälpa sina kunder att hitta ett så billigt lån som möjligt är en affärsmodell som har kommit starkt på senare år och det är inom detta segment som Lendo jobbar.

Skickar du in en ansökan om lån till Lendo så kommer de att utföra en kreditprövning för att ta reda på vilka ekonomiska muskler som den ansökande har. Sedan tar de kontakt med alla långivare och banker som de samarbetar med och dessa skickar tillbaka ett svar ifall de vill låna ut pengar och isf till vilka villkor. Kunden får sedan denna info och kan enkelt välja det lånet som passar dem bäst.

De två stora fördelarna med detta är att du som låntagare bara behöver skicka in en ansökan och på denna få svar från flera långivare, det blir alltså enklare att jämföra priserna direkt. Skulle du ha gjort detta själv hade det inneburit att flera förfrågning registrerats hos UC på dig vilket inte är bra. Positivt för dig som låntagare är att det inte kostar något extra alls att utnyttja Lendo, de får betalt av långivarna inte av dig.

Privatlån

Det är privatlån som Lendo jobbar med vilket innebär att du kan låna från 5 000 kr och upp till 400 000 kr. Har du betalningsanmärkningar finns det möjlighet att låna men då är maxsumman 150 000 kr. Det krävs alltid att du är fri från skuld hos Kronofogden. Löptiden som du själv väljer ligger på 1 – 15 år, exakt vilken längd du väljer här kan påverka vilka långivare som blir aktuella och det gäller även för storleken på lånet.

Då det är frågan om ett lån utan säkerhet kan du använda pengar till vad som helst. Vanligt är att låna pengar för att samla små och dyra lån till ett större och billigare. Men du kan även låna pengar till helt andra saker som renovering av hemmet, semester, giftemål, bilköp eller något helt annat. Bara du klarar av kreditprövningen så väljer du själv vad pengarna ska gå till.

Ansök om lån

Låntyper och lånebelopp hos denna långivare

Hos Lendo kan du ta följande typer av lån. Ifall du vill hitta fler långivare inom någon av dessa kategorier kan du klicka på respektive länk:

Hos Lendo kan du låna dessa belopp. Ifall du vill hitta långivare där du kan låna likvärdiga belopp kan du klicka på respektive länk:

Andra intressanta långivare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SPAM-skydd *