Lånbutiken

Snabb överblick

  • Max lånebelopp: 3 000 - 50 000 kr
  • Första lånet: 10 000 kr
  • Månadsränta: 2.92 %
  • Minsta betalning: 10 % alt. 500 kr
  • Åldersgräns: 20 år
  • Minsta årsinkomst: ?
  • Anmärkning: Ej godkänt

Ränta och villkor för lån hos Lanbutiken

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för en kredit från den här långivaren. De erbjuder snabblån / SMSlån i form av en kontokredit, där du kan låna mindre belopp och betala tillbaka enligt vad som passar dig.

Kostnad och villkor

Månadsränta: 2.92 %
Minsta inbetalning: 10 % alt. 500 kr
Kreditgräns: 3000 - 50000 kr
Minsta årsinkomst: -
Betalningsanmärkning: Ej godkänt

Krav för att få låna

  • Minst 20 år gammal.
  • Folkbokförd i Sverige sedan 2 år tillbaka.
  • Inga betalningsanmärkningar.

Ansök om lån

Läs mer om Lånbutiken och deras lån

De flesta långivare som sysslar med SMSlån har än så länge stannat kvar enbart inom detta segment, Lånbutiken är dock ett undantag då de har valt att även utveckla sina låneprodukter. Numera erbjuder de nämligen vanligt SMSlån/Mikrolån men även något som de kallar för brukslån.

Tittar man på SMSlånet så är det ett ganska vanligt sådant som sträcker sig från 500 kr och upp till 12 000 kr. Löptiden varierar som den brukar göra mellan 30 och 90 dagar. De minsta lånen ska alltid betalas tillbaka på en månad och de största alltid på tre månader. För de flesta summorna som ligger någonstans i mitten har du ett val på t ex 30 eller 60 dagar.

Deras brukslån är mer som ett kreditkort i sin utformning. Det du gör är att ansöka om en kreditgräns som för nya kunder ligger på maximalt 10 000 kr och för återkommande kunder på 15 000 kr. När du blivit beviljad denna gräns tar du sedan ut exakt så mycket pengar som du behöver. Har du t ex tagit ut 5 000 kr i början kan du senare också plocka ut ytterligare 5 000 kr. Varje månad ska du sedan betala minst 10 % av lånesumman eller 500 kr ifall du har tagit ut mindre än 5 000 kr. Du betalar då bara ränta på just denna summan som du har tagit ut. Skillnaden mot ett kreditkort är att du alltid betalar ränta på lånad summa medan du med ett kreditkort kan lösa hela skulden första månaden utan någon kostnad.

Om du ska bli godkänd vid en låneansökan hos Lånbutiken gäller det att vara minst 20 år gammal, det får inte finnas några aktiva betalningsanmärkningar och du måste varit folkbokförd i Sverige under de senaste två åren. Du ska sedan självklart även ha en inkomst som Lånbutiken anser är tillräckligt stor för att du ska klara av återbetalningarna.

Ansök om lån

Låntyper och lånebelopp hos denna långivare

Hos Lånbutiken kan du ta följande typer av lån. Ifall du vill hitta fler långivare inom någon av dessa kategorier kan du klicka på respektive länk:

Hos Lånbutiken kan du låna dessa belopp. Ifall du vill hitta långivare där du kan låna likvärdiga belopp kan du klicka på respektive länk:

Andra intressanta långivare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SPAM-skydd *