Kredit 365

Snabb överblick

  • Lånebelopp: 1 000 - 5 000 kr
  • Löptid: 30 dagar
  • Åldersgräns: 18 år
  • Anmärkning: Godkänt
  • Förläng lån: Nej
  • Gratis lån: Ja
  • Registreras UC: Nej
  • E-leg: Ja

Kostnad för olika lånebelopp hos Kredit365

Nedan finns en snabb överblick över hur mycket ett SMSlån kostar för alla lånebelopp och löptider som denna långivare erbjuder. Du kan enkelt se räntan (i kronor), den totala kostnaden för lånet och även vad ett SMSlån kostar efter avdrag på 30 % av räntan.

LånsummaRäntaTotaltEfter avdragTL
Löptid 30 dagar
2000 kr64 kr459 kr440 kr
3000 kr96 kr491 kr462 kr
4000 kr128 kr523 kr485 kr
5000 kr160 kr555 kr507 kr

Krav för att få låna

  • Minst 18 år gammal.
  • Går att låna trots betalningsanmärkningar.

Ansök om lån

Läs mer om Kredit 365 och deras lån

Det är inte ovanligt att långivare som sysslar med mikrolån har flera olika varumärken. Ibland är det flera varumärken som erbjuder exakt samma summor och priser. Kredit 365 är ett varumärke för ett större bolag men de har här valt att erbjuda ett lite annat lån. Huvudbolaget är Monetti (som tidigare hette Folkia) där de erbjuder lite större lån. Under Kredit 365 har de valt att inrikta sig på lån upp till 5 000 kr och de erbjuder även dessa till personer som har betalningsanmärkningar. Det är alltså ett ganska litet mikrolån som du kan skaffa hos dem och återbetalningstiden ligger alltid på 30 dagar.

Att låna trots betalningsanmärkningar är möjligt tack vare att de har ett lite annorlunda sätt att göra kreditprövningen jämfört med de stora bankerna. Bankerna ser en anmärkning och nekar direkt då en ansökan utan att kolla vidare på ekonomin. Kredit 365 gör detta som sagt på ett annat vis då de ser en anmärkning och ger den ett negativt betyg. Men betyget blir inte så pass negativt att alla ansökningarna kommer att nekas utan ifall det finns tillräckligt god ekonomi bakom så blir ansökan godkänd. Men man ska veta att kraven blir högre i övrigt på en person med anmärkningar så det finns alltså inga garantier att blir godkänd.

Ansök om lån

Låntyper och lånebelopp hos denna långivare

Hos Kredit 365 kan du ta följande typer av lån. Ifall du vill hitta fler långivare inom någon av dessa kategorier kan du klicka på respektive länk:

Hos Kredit 365 kan du låna dessa belopp. Ifall du vill hitta långivare där du kan låna likvärdiga belopp kan du klicka på respektive länk:

Andra intressanta långivare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SPAM-skydd *