Consector

Snabb överblick

 • Ränta: 2.9 - 18.95 %
 • Lånebelopp: 10 000 - 600 000 kr
 • Löptid: 1 - 12 år
 • Åldersgräns: 18 år
 • Minsta inkomst: 120000 kr
 • Anmärkning: Godkänt
 • Uppl.avgift: ?
 • Låneskydd: Nej

Ränta och villkor för lån hos Consector

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: ?
Ränta: 2.9 - %
Åldersgräns: 18 år
Minsta årsinkomst: 120000 kr
Lånets löptid: 1 - 12 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 600000 kr

Krav för att få låna

 • Du måste vara minst 18 år
 • Du ska vara folkbokförd i Sverige
 • Ha en fast inkomst på minst 10 000 kr i månaden / årinkomst 120 000 kr
 • Klara en vanlig kreditprövning

Ansök om lån

Läs mer om Consector och deras lån

Consector är en så kallad låneförmedlare, vilket innebär att de har knutit ett antal banker och långivare till sig. När du ansöker skickar du in en enda ansökan som sedan skickas ut till de runt 30 stycken långivarna. Dessa tar ställning till din ansökan och skickar ut en offert med sitt bästa erbjudande. På så vis kan du enkelt jämföra olika lån och välja det som är bäst och billigast.

Fördelarna med att låna via en låneförmedlare är flera. En stor fördel är att du kan jämföra priser från många banker och långivare utan att själv behöva gå in hos varje långivare och ansöka hos dem. Du får bara en enda registrerad kreditupplysning, vilket sparar ditt kreditbetyg. Du får också ett mycket smidigt sätt att jämföra olika lån för att kunna göra ett bra val.

Consector erbjuder framför allt ett privatlån där du kan låna upp till 500 000 kr hos vissa långivare. De ger dig också chansen att samla gamla dyra lån om du har lust. Du kan dessutom även använda deras tjänst för att ansöka om antingen ett bolån eller ett billån.

Att använda sig av en låneförmedlare som Consector är helt gratis. Du betalar inget extra för deras tjänst.

Privatlån hos Consector

Privatlånet som du kan få är mellan 10 000 kr och hela 600 000 kr. Det är dock bara vissa långivare som erbjuder de högsta lånebeloppen osv. Du kan få en ränta från 2,90 procent men exakt vilken ränta du får beror på din ekonomi och på de långivare som väljer att erbjuda dig ett lån. Du får själv gå igenom vilka räntor du kan få efter din ansökan.

Du får ett snabbt svar på din ansökan, som du fyller i online. Där kan du även välja om du vill ha en medsökande. Detta är en till sökande som är fullt ansvarig för lånet om du själv inte kan betala. Tack vare en medsökande kan du få bättre ränta eller godkännas att låna när du annars kanske hade fått ett nej.

I vanliga fall när man ansöker om lån skapas en kreditupplysning per långivare du ansöker hos, för alla vill kontrollera din ekonomi. Hos Consector används dock en samlad kreditupplysning, vilket gör att alla långivare använder sig av samma information. Du får på så vis endast en ansökan med en kreditupplysning. Det är smidigt och bra för ditt kreditbetyg.

Givetvis kan du använda ditt privatlån till att samla dyra mindre lån och krediter för att sänka din månadskostnad.

Ansök om lån

Låntyper och lånebelopp hos denna långivare

Hos Consector kan du ta följande typer av lån. Ifall du vill hitta fler långivare inom någon av dessa kategorier kan du klicka på respektive länk:

Hos Consector kan du låna dessa belopp. Ifall du vill hitta långivare där du kan låna likvärdiga belopp kan du klicka på respektive länk:

Andra intressanta långivare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SPAM-skydd *