Kategori: Ekonomitips

Bra tips för ditt bolån

Bolånet är troligen det klart störta lånet som du kommer ta i ditt liv och också en viktig del av din privatekonomi eftersom det utgör huvuddelen av dina boendekostnader om du äger en bostad....

Publicerat 2017-05-03 i Ekonomitips. Taggar:

Låneförmedlare nya standarden när man söker lån?

Låneförmedlare jämför billiga lån

En låneförmedlare är en fristående aktör som samarbetar med ett antal olika banker och långivare och förmedlar deras lån. Som potentiell låntagare ansöker du direkt via låneförmedlaren och sedan skickas din ansökan vidare till alla långivare. Så länge du uppfyller kraven får du tillbaka offerter från alla långivare som ger dig sitt bästa erbjudande och du kan välja det som du tycker känns bäst.

Publicerat 2017-03-23 i Ekonomitips. Taggar:

Guide för skulder och skuldhantering

Det här är en kompakt guide för hur skulder uppkommer, vad man ska tänka på för att skapa en stabil privatekonomi och för att undvika skulder och slutligen med ett antal tips och råd som hjälper dig att komma ur skuldfällan och förbättra din dåliga ekonomi.

Publicerat 2016-02-29 i Ekonomitips. Taggar:

Guide för att jämföra lån online

Precis som när du köper andra saker som kostar lite mer är det naturligt att jämföra lån och långivare när du ska låna pengar. Du kan spara mycket på att välja ett bra och billigt lån och därför bör du ta dig tid att väga olika lån mot varandra innan du till slut gör ditt val. Här går vi igenom många viktiga saker som kan vara bra att tänka på när man ska jämföra lån online / på nätet.

Publicerat 2016-02-12 i Ekonomitips. Taggar: